Word ergonomie-expert met onze SQlab Academy!

Oneway Distribution organiseert op maandag 17 februari 2020 een vernieuwde SQlab Academy. Deze producttraining heeft als doel dealers van Oneway te ondersteunen bij het juist adviseren van hun klanten en het verhogen van de verkoop van SQlab producten in de winkels.

Ergo-specialist SQlab biedt met hun uitgebreide collectie een ergonomische oplossing voor iedere fietser. SQlab is voornamelijk bekend vanwege de zadels, waarvan de SQlab 621 Active de meest populaire keuze is. Ook producten als handvatten, sturen, schoenzolen en fietsbroeken behoren tot het assortiment. Deze zijn stuk voor stuk gemaakt om klachten tijdens het fietsen te voorkomen of te verminderen.

Extra dimensie in de winkel met SQlab

Door kosteloze deelname aan de SQlab Academy kunnen dealers van Oneway Distribution een extra dimensie toevoegen aan hun winkel en de verkoop van SQlab verhogen. Want niet alleen is het belangrijk om goede fietsen te verkopen. Ook is het van belang om klanten goed te kunnen adviseren over de juiste zit op de fiets. De enige contactpunten met de fiets zijn immers het achterwerk, de handen en de voeten. Een goede aansluiting hiervan op de fiets draagt bij aan een fietsrit zonder klachten.

Meten is weten

Jeroen Beije, shopmanager in Leersum, heeft in 2016 deelgenomen aan de Academy en vertelt: “Een goede producttraining is essentieel bij het juist adviseren van de klant. Dankzij de SQlab Academy weet ons team hoe je een goede meting kunt uitvoeren. Ook weten zij welke SQlab-producten de klant nodig heeft om klachten tijdens het fietsen op te lossen of te voorkomen. Dit zorgt voor meer tevreden klanten én een verhoogde omzet.”

Officieel certificaat na de training

Tijdens de training vertelt een SQlab-specialist van Oneway alles over de ergonomische producten en welke oplossingen zij de klant kunnen bieden. Een goede meting om de juisten maten te bepalen mag hierbij niet missen. Daarom staat ook het uitvoeren van een goede zadel-, voet- en handmeting centraal. Na deelname ontvangt de dealer een officieel SQlab-certificaat én raamsticker voor in de winkel. De training begint maandag 17 februari om 10.00 uur op het kantoor van Oneway in Capelle aan den IJssel en zal afgesloten worden met een heerlijke lunch.

Alle dealers van Oneway Distribution kunnen zich aanmelden via het formulier in de webshop van Oneway Distribution of via een e-mail naar marketing@o-w-d.nl.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *