Oneway Distribution bij Velofollies

Velofollies bedankt voor de succesvolle beurs

Met 41.000 bezoekers was de Velofollies in Kortrijk een enorm succes. Het is altijd geweldig om met zoveel fietsfanaten bij elkaar te zijn. Het geeft energie en inspiratie voor een nieuw fietsseizoen. Tijdens de beurs heeft Oneway Distribution flink uitgepakt met de merken en kon je meedoen aan een prijzenshow. Om het jaar gezond in te gaan, werden er door de medewerkers van Oneway gratis smoothies uitgedeeld bij de Fruit Juice bar.

Oneway Distribution bij Velofollies

Merken zien en voelen

Een fietsbeurs kan niet zonder de nieuwste fietsaccessoires, onderhoudsmiddelen en fietskleding. Oneway Distribution voert een flink aantal merken in de Benelux en heeft er een aantal uitgekozen om te laten zien tijdens Velofollies 2019.

  • ERE Research – Hoogwaardige banden voor de racefiets
  • Juice Lubes – Alles voor de onderhoud en het schoonmaken van de fiets
  • Scope Cycling – Aerodynamische carbon wielen, ook voor off-road
  • Spiuk – Fietskleding, helmen en fietsschoenen
  • SQlab – Nooit meer zadelpijn of andere klachten dankzij de ergonomische zadels en handvatten
  • URGE – Mountainbike helmen gemaakt van gerecycled materiaal

Fruit Juice bar - Gratis smoothies

Primeurs op de beurs

Beurzen zijn altijd speciaal, want er is altijd wel iets wat voor het eerst te zien is. In Kortrijk waren er een aantal primeurs.

Nieuwe collectie van Spiuk

Spiuk collectie 2019Met een nieuw seizoen, komt een nieuwe collectie. Voor de Spaanse marktleider Spiuk is dit niet anders. Afgelopen weekend kon je de nieuwe mountainbike, race en triatlon zien en kon je de collectie helmen op je hoofd zetten. De collectie heeft ene wat andere kleurstelling gekregen, waardoor het er net even strakker eruit ziet. De fietsschoenen en helmen zijn zo ontworpen dat ze je altijd helpen het beste resultaat te behalen. Ze zijn licht en stijf, voor de beste bescherming en krachtoverdracht.

Het zadel van ERE Research

Vorig jaar is de komst van het eerste zadel van ERE Research al aangekondigd, maar tijdens de Velofollies werd het zadel voor het eerst getoond. Piet van der Velde en Dr. Roger Minkow hebben intensief samengewerkt om dit zadel te ontwikkelen. Wat dit zadel zo uniek maakt is de Comfort Trigger in de neus. Daarmee heb je als fietser de keuze om de mate van comfort aan te passen. Handig wanneer je tijdens een rit verschillend terrein tegenkomt, zoals kasseien en om te klimmen. Het zadel is vanaf het voorjaar verkrijgbaar.

URGE Gringo een echte All Mountain helm

URGE GringoOp de valreep van de Velofollies lanceerde URGE haar nieuwe helm. Ze noemen het zelf ook wel de Greengo omdat de helm is gemaakt van 80% gerecyclede materialen. Met de Gringo heb je een Open-face en Full Face helm ineen. Je kunt zelf de chinguard in en uit de helm klikken. De keuze is aan jou. De helm komt in twee varianten: De La Sierra en De La Pampa.

 

 

Velofollies prijzenshow

Als je langs de stand van Oneway Distributie kon je meedoen aan een prijzenshow. Door je gegevens achter te laten kon je fantastische prijzen winnen. De boxen zaten binnen een mum van tijd vol. Best logisch als je kijkt naar de prijzenpot.

  1. Carbon R3c wielset van Scope CyclingVelofollies prijzenshow
  2. Juice Lubes for life
  3. Diamond Blender van KitchenAid
  4. 10x Abonnement op Grinta! (zes maanden) & Titanen edition

Op woensdag 23 januari zijn alle deelnemers in een grote ton gegaan en zijn de winnende loten getrokken. Alle gelukkige winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht en verblijd met hun prijs.

Zoals eerder gezegd, de Velofollies was een groot succes. Wie weet tot volgend jaar tijdens de Velofollies 2020!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *