Oneway organiseert online SQlab Academy

  • Online SQlab Academy: producttraining in een nieuw jasje
  • Diverse data mogelijk, eerste datum: 7 juni 2021
  • Welke oplossingen biedt ergonomiespecialist SQlab?
  • Hoe voert u een goede zadel,- voet of handmeting uit?
  • Meer tevreden klanten en omzet met SQlab Academy

Oneway Distribution, distributeur van premium fietsaccessoires en -onderdelen, organiseert dit jaar op diverse data een geheel vernieuwde SQlab Academy. De eerste training vindt plaats op 7 juni 2021. Ook worden er later dit jaar extra trainingen gegeven op 13 september, 12 oktober, 8 november en 13 december.

De producttraining heeft als doel dealers van Oneway te ondersteunen bij het juist adviseren van hun klanten en het verhogen van de verkoop van SQlab producten in de winkels. Vorig jaar werd de Academy nog op het hoofdkantoor van Oneway georganiseerd, dit jaar wordt de training in een ander jasje gestoken. Via een interactief online webinar kan de training vanuit thuis of de winkel worden gevolgd.

EXTRA DIMENSIE IN DE WINKEL MET SQLAB

Ergo-specialist SQlab biedt met hun uitgebreide collectie een ergonomische oplossing voor iedere fietser. SQlab is voornamelijk bekend vanwege de zadels, waarvan de SQlab 621 Active de meest populaire keuze is. Ook producten als handvatten, sturen, schoenzolen en fietsbroeken behoren tot de collectie. Het afgelopen jaar zijn veel nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, zoals de Innerbarends©, de Stuby© en het nieuwe 6OX ‘Made in Germany’ zadel. Tijdens de online training maken de deelnemers ook kennis met het nieuwe assortiment van SQlab.

Door kosteloze deelname aan de SQlab Academy kunnen dealers een extra dimensie toevoegen aan hun winkel en de verkoop van SQlab verhogen. Want niet alleen is het belangrijk om goede fietsen te verkopen. Ook is het van belang om klanten goed te kunnen adviseren over de juiste houding op de fiets. De enige contactpunten met de fiets zijn immers het bekken, de handen en de voeten. Een goede aansluiting hiervan op de fiets draagt bij aan een fietsrit zonder klachten.

KOM ALLES TE WETEN OVER ERGONOMIE OP DE FIETS

Tijdens de training vertelt een SQlab-specialist van Oneway alles over verschillende klachten tijdens het fietsen en welke oplossingen SQlab de klant kan bieden. Een goede meting om de juiste maten te bepalen mag hierbij niet missen. Daarom staat ook het uitvoeren van een goede zadel-, voet- en handmeting centraal.

Alle SQlab dealers van Oneway Distribution kunnen zich aanmelden via dit formulier.

Bent u nog geen SQlab dealer? Neem dan contact op met sales@o-w-d.nl voor meer informatie.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *