Scope Cycling Gravel O2

Prijzenshow bij Velofollies 2019

De beurs in Kortrijk belooft een mooi spektakel te worden. Om te vieren dat de Nederlandse distributeur weer aanwezig bij de Velofollies, strooit het met prijzen. Bij stand 512B kunt u zich van 18 t/m 20 januari inschrijven om mee te dingen om fantastische prijzen. Als u er dan toch bent kunt meteen proosten op een gezond jaar met een heerlijke smoothie.

Wat kunt u winnen?

Hoofdprijs – Carbonwielset R3c van Scope Cycling (t.w.v € 1398,-)

Met deze prijs kunt u nog maar op een manier uw tochten maken. Supersnel! De wielen geven uw fiets niet alleen een coole uitstraling, maar geven uw prestatie

Scope R3c grey wielset

een heuse boost.

De wielen zijn enorm stijf en zet de kracht die u levert perfect om in snelheid. Dankzij het unieke rem vlak, remt u veilig met hoge snelheden en zit u met vertrouwen op uw fiets.

 

 

 

Juice Lubes for life (t.w.v. € 1.000,-)

Plezier uit uw fietsen halen, doet u eenvoudig door hem goed te onderhouden. Als uw fiets proper is, glijd u over het asfalt heen in stilte. Daarbij gaat uw fiets langer mee.

Juice Lubes producten

Met Juice Lubes for life als prijs hoeft u zich geen zorgen meer te maken of u nog wel voldoende onderhoudsmiddelen heeft. Juice Lubes heeft alles in hun lijn zitten, van schoonmaakartikelen tot aan smeermiddelen. Hier wilt u kans op maken!

 

 

Diamond Blender van KitchenAid  (t.w.v. € 199,-)

Als fietsliefhebber is het belangrijk om goed op de voeding te letten. Daar zijn we aan het begin van het jaar allemaal alerter op.

Diamond Blender KitchenAid

Deze blender, sponsored by KitchenAid, gaat u helpen de heerlijkste smoothies te maken en ondersteunen bij uw kookkunsten. De krachtige motor met Intelli-speed-sturing garandeert een optimale snelheid voor elke instelling. Het heeft zelfs een speciale knop voor  warm voedsel. Met deze prijs gaat u genieten.

 

 

 

 

10x Abonnement op Grinta! (zes maanden) & Titanen edition

Grinta! magazine

Met deze prijs kunt u zes maanden genieten van al het nieuws over fietsen. De redactie heeft elke editie een hoop producten voor u getest en brengt het mooie wielerverhalen en avonturen dichterbij. De speciale Titanen uitgaves geeft u een unieke kijk in het leven van een wielerlegende. Kortom met deze prijs mist u niets.

 

 

U kunt ook de laatste nieuwtjes horen en de nieuwste producten zien die uw volgende fietstocht perfect ondersteunen. De distributeur stelt de merken ERE Research, Juice Lubes, Scope Cycling, Spiuk, SQlab en URGE ten toon tijdens de Velofollies 2019.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *