Piotr Havik nieuwe aanwinst op marketingafdeling van Oneway

Door de constante groei van Oneway Bike heeft de distributeur haar marketingteam wederom uitgebreid. Piotr Havik, al bekend in de wielerwereld, komt het marketingteam versterken en zal onder andere actief zijn als relatiebeheerder voor alle ambassadeurs, wielerteams en andere door Oneway gesponsorde atleten. Met Piotr als zesde aanwinst is het team op volle sterkte.

“Door alle ontwikkelingen blijft ons marketingteam groeien. Het aantal Oneway ambassadeurs, teams en partners wordt steeds groter. Zo ondersteunen wij teams als WPGA Amsterdam Racing Academy, Westland Wil Vooruit en Making the Difference en werken wij samen met onder andere mtbroutes.nl, MTB Challenge en Loek Quaedflieg. Extra handen om dit goed aan te pakken zijn zeer welkom,” licht Carola Noordermeer, Head of Marketing, toe. “Met Piotr vertrouwen we erop deze versterking te hebben gevonden. Met zijn achtergrond in de professionele wielersport en jarenlange ervaring in diverse fietsdisciplines neemt hij veel kennis en kunde mee voor deze functie.”

Piotr is ontzettend enthousiast over zijn nieuwe uitdaging. “Het is heel gaaf om bij Oneway aan de slag te gaan,” vertelt hij. “De functie sluit perfect aan bij mijn profiel. Als 7-jarig jonkie begon ik met mountainbiken. Al snel volgde de wegfiets, cyclocrossfiets en baanfiets! Na een aantal Nederlandse titels bij de jeugdcategorieën volgde een mooie sportieve carrière bij teams zoals het Rabobank Develoment Team, Katusha-Alpecin, Riwal-Readynez en BEAT Cycling.” Met een bachelor Commerciële Economie: Sportmarketing & Management op zak is dit een grote stap in zijn carrière.  “Dit is voor mij een droomtransfer. Het voelt alsof ik in de Champions League ben beland,” voegt Piotr toe.

Zijn sportieve ambities heeft Piotr nog niet opgeborgen. Naast zijn werkzaamheden bij Oneway jaagt hij dit jaar de droom na om wereldkampioen gravelfietsen te worden. Dit jaar heeft de UCI het gravelfietsen als officiële discipline erkent. Piotr wordt hierbij ondersteund door onder andere CUBE, Ere Research en Cyclique. Dit zijn alle drie merken uit het assortiment van Oneway. Afgelopen weekend heeft Piotr Havik hoge ogen gegooid tijdens zijn eerste Gravel World Series in Millau. Hij werd daar tweede achter Niki Terpstra, winnaar van Parijs-Roubaix en Ronde van Vlaanderen. Begin mei wist hij tijdens The Traka in Girona ook al op het podium te staan naast Ivar Slik, winnaar van Unbound Gravel in Amerika.

Oneway Bike is trots zoveel ambassadeurs, team en events te kunnen ondersteunen. “Het geeft ons veel energie om met deze gepassioneerde mensen samen te werken,” legt Carola uit. “Met alle merken en kennis die we in huis hebben zijn we van toegevoegde waarde voor deze ambassadeurs, teams en partners. Andersom dragen onze partners onze merken uit naar hun netwerk.” Oneway kijkt ernaar uit om de samenwerkingen met haar partners naar een nog hoger niveau te tillen.

Ook werken bij Oneway Bike? Bekijk alle vacatures op o-w-d.nl/jobs.