Een compleet overzicht van Fulcrum race wielen

Fulcrum wielen zijn al jaren immens populair. Naast een groot scala aan high-end carbon wielen, biedt Fulcrum ook kwalitatieve wielsets aan voor een zeer scherpe prijs. Om orde in de chaos te scheppen hebben we de belangrijkste wielen voor je op een rijtje gezet.

Lees hier alles over de geschiedenis van Fulcrum.

SPEED 55 C

Foto van Fulcrum Speed 55 C

De Speed 55 C wielset is het paradepaardje van Fulcrum. Met een velghoogte van 55 mm is dit het ideale wiel voor klimmetjes waar je uit het zadel moet,

criteriums of triathlons waar snelheid en aerodynamica de sleutel is tot succes.

 

De Fulcrum Speed Serie bestaat – naast de Speed 55 C – ook uit een Tubeless (Speed 55 T) en Disc Brake (Speed 55 DB) variant en is daarnaast ook nog te verkrijgen in een 40mm versie (Speed 40 C, Speed 40T DB & Speed 40 T). Prijs per wielset varieert van € 2.049,00 tot € 2.549,00.

Racing Zero

Wielset Fulcrum Racing Zero

De Racing Zero is de gouden standaard voor high-end aluminium race wielen. Dit is misschien wel het beste wiel voor de racefiets. Uitermate geschikt voor iedereen die een lichtgewicht en snelle set wielset zoekt. Daarnaast is deze set met 1495 g zeer geschikt als klimwiel. De prijs van deze wielset is € 999,00. Nu ook verkrijgbaar in een sexy zwarte uitvoering (Racing Zero Nite).

Racing 3

Fulcrum Racing 3 Een nieuwe look, een bredere velg en een lager gewicht. Dit is wat de Racing 3 zo uitzonderlijk succesvol maakt. Dankzij de bredere velg sluiten 25mm banden mooi aan op de velg.  De naven zijn voorzien van een afstelbaar cup-conus systeem met het voordeel dat deze naven onder elke gradenhoek goed blijven draaien. Prijs: € 599.

Racing Quattro Carbon

De Racing Quattro Carbon is de perfecte upgrade voor elke fiets. Met een velghoogte van 40mm is dit een ideale allrounder voor een zeer scherpe prijs. Met deze carbon uitvoering zijn de rijeigenschappen nog eens versterkt. De prijs van de wielset is € 1.209,00. De Racing Quattro Carbon is nu ook verkrijgbaar in een DB (Racing Quattro DB) variant.

Racing 4 DB

Fulcrum Racing 4 DBVan de populaire Racing Quattro wielen is er nu ook een uitvoering met schijfremmen (Racing 4 DB). De Racing 4 DB wielen hebben afgelopen jaar een nieuwe gave uitstraling gekregen. Wil je een mooie upgrade voor je racefiets of crosser met schijfremmen? Dan zijn deze Fulcrum Racing 4 DB wielen echt iets voor jou. Prijs: € 439,00.

Racing 5 LG

Fulcrum Racing 5

De Racing 5 LG is een van meest veelzijdigste wielsets van Fulcrum. Deze wielen zijn ideaal als trainingsset, maar dan met een aantal extra features. De straight-pull spaken verkleinen de kans op spraakbreuken en het lage gewicht zorgt dat je jezelf lekker soepel op gang kan trkeken. De iets bredere velg is perfect voor 25mm banden. Prijs: € 299,00.

Racing 6 DB

Fulcrum Racing 6 DB

De Racing 6 DB heef een nieuw aantrekkelijk uiterlijk. deze wielen zijn ontworpen als een veelzijdig en betrouwbaar wielset. Deze wielen bieden het ideale pakket voor de fietser die op zoek is naar een nieuwe wielset die volledig bij de tijd is. Prijs: € 329,00.

Racing 7 DB

Fulcrum Racing 7 DB

De Racing 7 – ook verkrijgbaar in de revamped DB variant – is het instapmodel van Fulcrum. Sterk, betrouwbaar en voor een mooie prijs van € 219,00.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *