Oneway Distribution Velofollies

Oneway Distribution aanwezig bij Velofollies 2019

In de eerste maand van 2019 is één van de grootste fietsbeurzen in België de Velofollies. Wij zijn hier van 18 t/m 20 januari ook in Kortrijk aanwezig met een aantal van onze merken. Het is de ideale manier om de producten te bekijken, te voelen en alle ins en outs te weten te komen. Dit zijn de merken die we naar de expositie meenemen op onze stand 512B :

Spiuk

De Spaanse marktleider op het gebied fietskleding heeft een aantal top of the line racefietsschoenen en hoogwaardige helmen. Het merk biedt zelfs de mogelijkheid om u eigen tenue te ontwerpen. Voel zelf hoe licht en aerodynamisch materialen zijn van de helmen en bekijk de schoenen voor het nieuwe seizoen op de stand.

Juice Lubes

Met de winterse maanden is de fiets onderhouden super belangrijk. Het Engelse merk heeft voor elke onderhoudsklus wel een geschikt middel. Of het nu is om schoon te maken, frictie  moet creëren of juist een geoliede machine van uw fiets moet maken, Juice Lubes biedt het u.

Scope Cycling

Mooie carbon wielen zijn op elke fiets een upgrade. Dat geldt zeker voor de hoogwaardige wielen van Scope Cycling. Ze zijn enorm stijf en licht, waardoor je geen power verliest en meer snelheid opbouwt. Hogere snelheden betekent ook harder remmen. Daar hebben ze bij Scope het speciale remoppervlak voor ontwikkeld, zodat u gebruik maakt van de optimale remkracht.

Ere Research

Een vrij nieuw merk op de markt, maar wel met zeer ervaren mensen. CEO Piet van der Velde is al jaren een autoriteit op het gebied van zadels. Bij het Zwitserse merk hebben ze dan ook de missie om van elke rit, uw beste rit te maken. Het huidige assortiment bestaat uit hoogwaardige en snelle banden, stuurlinten en sinds kort een eigen zadellijn. Daarbij ondergaan de producten een zware test, want Fabian Cancellara helpt mee bij de ontwikkeling van de producten.

Urge

Met de helmen van Urge bike products gaat u veilig en milieuvriendelijk de weg op. Het merk houdt van het fietsen in de natuur en ontwikkelt daarom hun helmen zo eco-vriendelijk mogelijk. De Cyclepet helmen maken ze van gebruikte plastic flessen en bij de Veggie-helmen vervangen ze een deel van het glasvezel voor een 100% natuurlijk materiaal.

SQlab

Nooit meer zadelpijn. Geen tintelende vingers meer. Dat is hoe het Duitse merk haar producten ontwerpt. Ze nemen de ergonomie als wetenschap mee in de ontwikkeling van de zadels, sturen, handvatten en pedalen. Uw volgende tocht met de SQlab producten wordt uw meest comfortabele tocht ooit.

Selle Italia

Misschien wel het bekendste zadelmerk in de wereld. Het Italiaanse merk heeft dan ook met de legendes als Eddy Merckx, Francesco Moser, Marco Pantani hun zadels ontwikkelt. Dit jaar hebben ze hun off-road zadellijn ontwikkelt met de man in vorm: Mathieu van der Poel.

De Velofollies prijzenshow

Naast de producten van bovenstaande merken organiseert Oneway Distribution leuke wedstrijden waar u aan kunt deelnemen en te gekke prijzen kunt winnen. Benieuwd naar de prijzen en hoe mee kunt doen? Houd onze website nauwlettend in de gaten, want hier zullen we binnenkort meer nieuws over plaatsen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *