Oneway bouwt nieuwe bedrijfsruimte in Rotterdam

Oneway gaat aan het eind van het jaar verhuizen! We zijn begonnen met de bouw van een nieuw pand – de eerste muur staat al overeind. Door de sterke groei van Oneway is er behoefte aan een groter pand met voldoende mogelijkheden om uit te breiden. Het nieuwe onderkomen wordt gebouwd aan de Christa Ehrlichhof in Rotterdam. De nieuwbouw wordt gerealiseerd door Hercuton, waarbij alles straks geheel energieneutraal zal zijn.

Het nieuwe pand bestaat uit bijna 2000 m2 kantoorruimte en meer dan 8000 m2 bedrijfsruimte. In januari 2021 is de eerste paal al in de grond geslagen. Allereerst wordt het kantoor aan de voorkant gebouwd en vervolgens de bedrijfshal. Aan de voorkant komt een moderne laaddock waar zeven vrachtwagens tegelijk makkelijk hun lading kunnen laden en lossen. De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping en biedt werkplekken voor alle medewerkers. Bij het ontwerp is rekening gehouden dat deze ruimte ook in de toekomst voldoende werkplek kan bieden. Daarnaast wordt er een moderne recreatieruimte gecreëerd, waar geluncht en geborreld kan worden.

De oplevering van het nieuwe kantoor en de bedrijfsruimte staat voor november 2021 gepland.

Timelapse

Omdat wij natuurlijk ontzettend enthousiast zijn over het nieuwe pand, hebben wij in samenwerking met Hercuton een timelapse camera opgehangen op de bouwplaats. Deze camera houdt de voortgang van de bouw van begin tot eind bij en maakt automatisch een video in versnelde weergave. Deze wordt iedere week geüpdatet met de laatste beelden. Klik op deze link om de timelapse te bekijken.

Over Oneway

Oneway Bike Industry is in 2001 begonnen in een kleine loods in Stolwijk als distributeur van CUBE fietsen, onderdelen, kleding en accessoires. Ondertussen wordt het fietsenmerk door Oneway gedistribueerd naar meer dan 600 gespecialiseerde fietsenwinkels in Nederland, Engeland en Ierland. Daarnaast is het merk marktleider in Nederland in het medium en high-end road bike, mountainbike en sportieve e-bike segment.

In 2010 is het zusterbedrijf Oneway Distribution opgestart, distributeur van diverse topmerken op het gebied van fietsaccessoires en onderdelen, zoals Lezyne, SQlab, Ere Research, Fulcrum en Selle Italia. Ook is Oneway rond deze tijd verhuisd naar het huidige pand in Capelle aan den IJssel. Na meer dan tien jaar op deze locatie en met meer dan 60 mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt, zijn we uit onze jas gegroeid. Daarom is het hoog tijd voor een nieuw onderkomen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina.

2 replies
 1. Annelies Dings
  Annelies Dings says:

  Prachtig pand!
  Hebben jullie al een (erkende) leverancier voor de signing zoals gevelreclame, bewegwijzering, zuilen, parkeerborden etc.. We maken graag vrijblijvende ontwerpen en we hebben mooi referentie projecten ook in Rotterdam.
  Met vriendelijke groet, Annelies Dings.

  Reply
  • Oneway
   Oneway says:

   Beste Annelies, dankjewel voor je berichtje! We hebben al een bedrijf die onze reclame regelt. Alsnog bedankt voor je interesse. Sportieve groet, Oneway.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *