Oneway Bike Industry en Oneway Distribution zijn gefuseerd

Oneway Bike eindigt het jaar met een knal. Vanaf 1 december zijn Oneway Bike Industry en Oneway Distribution gefuseerd tot één sterk bedrijf: Oneway Bike. Door de twee bedrijven bij elkaar te voegen, heeft de dealer één aanspreekpunt voor alle merken die Oneway Bike levert. Daardoor is de communicatie tussen dealer en distributeur duidelijk en overzichtelijk.

Met de fusie introduceert Oneway Bike ook een geheel nieuwe huisstijl, inclusief vernieuwd logo. De driehoek in het logo staat voor passie, vriendschap en samenwerking – 3 belangrijke waarden die Oneway hoog in het vaandel heeft staan. Als voorbereiding op de fusie werd de nieuwe huisstijl al langzaamaan geïntroduceerd, maar op 1 december zijn de twee bedrijven officieel samengevoegd en komen de nieuwe kleuren en logo overal terug.

“We zijn heel blij met de fusie,” vertelt Lennard van Winden, CEO van Oneway Bike. “Naast dat de communicatie overzichtelijker is, kunnen we ook duurzamer en efficiënter werken op logistiek gebied. Omdat alle bestellingen nu binnenkomen in één proces, kunnen wij bestellingen met verschillende merken in één keer voor onze klanten verzamelen en zoveel mogelijk in één doos verpakken en verzenden.”

Divers aanbod voor iedere fietser

Oneway Bike Industry is in 2001 opgericht en is sindsdien exclusief distributeur van het Duitse  fietsenmerk CUBE. Het huidige portfolio van CUBE bestaat uit meer dan 290 verschillende mountainbikes, race-, cross-, triatlon-, trekkingfietsen en e-bikes. Een uitgebreide collectie kleding en accessoires maken eveneens onderdeel uit van het brede CUBE assortiment.

Premium accessoire- en onderdelenmerken zoals Lezyne, SQlab, Ere Research en Fulcrum, worden sinds 2010 gedistribueerd door Oneway Distribution. Met de verschillende merken biedt Oneway een divers aanbod aan producten die iedere fietser nodig heeft. Zo biedt Lezyne een uitgebreid assortiment met onder andere innovatieve LED lampen, tools en fietspompen, terwijl SQlab zich richt op ergonomie op de fiets.

Ook na de fusie blijven deze merken beschikbaar voor de klanten van Oneway Bike. Wilt u ook dealer worden van onze Oneway merken? Neem dan contact op via info@onewaybike.nl of 010 340 3500.