Office-/winkel assistent – CUBE Store Vlaardingen

Office-/winkel assistent gezocht in omgeving Vlaardingen voor onze CUBE Store (M/V)

Wat ga je doen?

Ben jij de persoon die het visitekaartje van CUBE stores Nederland wil zijn? Dan zoeken we jou! Van het enthousiast binnenlaten en helpen van klanten, het opnemen van de telefoon, het beheren van de e-mail en agenda tot het organiseren van een personeelsevenement: jij kan alles! De klant zal jou altijd als eerste contactpersoon spreken zodra ze naar CUBE store Nederland bellen of mailen. Vanaf dat moment ga jij bepalen hoe je de klant het beste te woord kan staan. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en het verbeteren en improviseren van de call flow is jou niet onbekend.

Gedurende de dag hou jij de mailboxen bij en zorg je ervoor dat alle klanten zijn voorzien van een passend antwoord. Je gaat proactief contact opnemen met klanten om zo de klanttevredenheid te waarborgen. Inplannen van afhaalafspraken zodra een gekochte fiets gereed is, maar ook het inplannen van service en onderhoud afspraken zal hier onderdeel van zijn. Het afhandelen van klachten en ervoor zorgen dat de klant met een glimlach vertrekt is een belangrijk aspect tijdens jouw werkdag. Geen één vraagstuk is te moeilijk voor jou, jij zal er altijd alles aan doen om de klant te helpen.

Hoe ziet het profiel van onze gewenste office-/winkel assistent eruit?

  • Je bent stressbestendig, flexibel, communicatief vaardig en nauwkeurig;
  • Je bent oplossingsgericht, hebt een kritische kijk en gaat opzoek naar mogelijkheden;
  • Jij weet wat het betekent om voor een optimale klantbeleving te zorgen;
  • Je bent minimaal 38 uur per week beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Stuur je motivatiebrief en CV naar Mélanie van Staal via sollicitatie@onewaybike.nl onder vermelding van Sollicitatie Vacature Vacature office-/winkel assistent CUBE store Vlaardingen. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je ook terecht via telefoonnummer 010-340 3506.