Met Lezyne veilig de weg op

Lezyne positioneert zich al enkele jaren als expert op het gebied van fietsverlichting. Een kwalitatieve lamp met een constante output van lumen voor een scherpe prijs is het motto. Ook dit jaar heeft het Amerikaanse bedrijf innovatieve producten op de markt gebracht om de veiligheid van fietsers in het verkeer te verhogen.

Tweewieler: “Lezyne, de Amerikaanse specialist in fietsverlichting”

Lezyne Connect Drive Pair

De Lezyne Connect Drive Pair is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van fietsverlichting. Met een draadloze knop schakelt de fietser simpel de voor- én achterlamp aan of uit en kan er veilig al rijdend geswitcht worden tussen verschillende standen. Met een voorlamp van 800 lumen, een batterijduur van 76 uur in de Femto stand en verbeterde MOR (Maximum Optical Reflection) lens is dit een multifunctionele fietslamp. Zowel de Connect Drive 800XL als de Connect Rear 150 is voorzien van de Daytime Flash modus zodat je ook overdag goed zichtbaar bent.

Connect Drive 800XL
Max lumen: 800 lumen
Constante output van lumen
USB oplaadbaar

Connect Rear 150
Max lumen: 150 lumen
Constante output van lumen
USB oplaadbaar

Setprijs: € 149,95

Lezyne Laser Drive

Lezyne Laser Drive - Racefietsblog

Lezyne Laser Drive – Racefietsblog

Dit is één van de opvallendste innovaties van Lezyne in de afgelopen twee jaar. De Laser Drive projecteert twee sterke geïntegreerde laserstralen op de grond. Hiermee creëert de fietser min of meer een eigen fietspad en is altijd goed te zien. Voor de sportieve fietser, maar ook voor de mensen die hun fiets gebruiken voor woon-werkverkeer is dit een interessante uitkomst. Extra veiligheid is voor beide partijen een belangrijke eis voordat ze de weg op gaan.

Prijs: € 59,95

Review Racefietsblog: “De achterkant van de lamp is voorzien van twee ‘vleugels’ die om de zadelpen vallen”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *