Meld u aan voor iQlab en leer alles over pijnvrij fietsen

Bent u SQlab-dealer en wilt u graag uw ergonomie-kennis bijspijkeren? Dan kunt u zich nu aanmelden voor de nieuwe online iQlab e-learning!

Met iQlab leren u en uw medewerkers alles over ergonomie op de fiets en kunt u uw klanten altijd passend advies geven. Hiermee zijn zadelpijn, tintelende vingers en gevoelloze tenen verleden tijd.

iQlab is een online platform en bevat korte en duidelijke video’s en informatie over de drie contactpunten op de fiets: het bekken, de handen en de voeten. Tijdens de cursussen leert u waar verschillende pijnklachten tijdens het fietsen vandaan komen en hoe u deze klachten met SQlab kunt voorkomen of verhelpen.

U kunt de lessen volgen wanneer het u uitkomt, dus u bepaalt zelf uw tempo. Wanneer u een contactpunt succesvol heeft afgerond, ontvangt u een officieel SQlab Ergonomiecertificaat. Elke medewerker in de winkel kan met zijn eigen e-mailadres een account aanmaken, waardoor iedereen een certificaat op zijn of haar naam kan behalen. Ook worden er regelmatig worden er nieuwe lessen toegevoegd.

Hoe werkt het?

Wanneer u SQlab dealer bent, heeft u onlangs een uitnodiging via de mail ontvangen om mee te doen. Hierin staat een client nummer die u nodig heeft om een account aan te maken op www.iqlab-online.com. Heeft u deze niet gehad? Stuur dan een mail naar marketing@onewaybike.nl.

Met het account heeft u toegang tot alle e-learning video’s en toetsen, waarmee u officiële certificaten kunt halen.

Bent u nog geen dealer, maar wilt u dat wel worden? Neem dan contact op met sales@onewaybike.nl.

De voordelen van iQlab nog even op een rijtje: