Logistiek Supervisor – Oneway

Fulltime Logistiek supervisor gezocht in omgeving Rotterdam –

Fiets jij met ons mee? Wij zijn op zoek naar een Fulltime Logistiek Supervisor! Oneway Bike is de full service distributeur van CUBE fietsen in Nederland, Engeland en Ierland. Naast CUBE producten distribueren wij ook premium onderdelen-en accessoiremerken.

Welke verantwoordelijkheden heb jij als logistiek supervisor bij Oneway?

Als logistiek coördinator neem jij de coördinatie en toezicht op de werkzaamheden van het team serieus op je. Je bent verantwoordelijk voor de roosters en planningen en controleert de leveringen, voormeldingen van vervoerders en aangifte van zendingen. Je adviseert collega’s over het gebruik van andere methoden en/ of werkwijzen en signaleert onveilige situaties. Je hebt de eindverantwoordelijkheid met betrekking tot de voorraad en werkt samen met diverse collega’s binnen de organisatie in de planning van afvoer en met de afdeling inkoop op aanvoer. In deze functie ben jij degene die de eindverantwoordelijkheid heeft op veilig en schoon werken.

Wekelijks rijden er meer dan 60 trucks op en aan om fietsen, onderdelen en accessoires te leveren, maar ook weer te vervoeren naar onze klanten. Ons geavanceerd WMS systeem en de moderne heftrucks helpen jou om alles soepel te laten verlopen.

Hoe ziet het profiel van onze nieuwe collega eruit?

  • Jij beschikt over minimaal MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt ervaring als leidinggevende binnen een logistieke omgeving;
  • Jij beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden zodat jij onder andere goed onder woorden kunt brengen wat jij van je team verwacht.

Wat kun jij onder andere van Oneway verwachten?

  • Pensioenregeling met een geringe eigen bijdrage en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering.
  • De mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken.
  • Iedere dag kun jij gebruik maken van een compleet verzorgde gezonde lunch wanneer je op kantoor bent.
  • Een fiets van de zaak.
  • Onbeperkt online trainingsmogelijkheden verzorgd door Skillstown.
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een telefoon en laptop van de zaak.

Stuur je motivatiebrief en CV naar Mélanie van Staal via sollicitatie@onewaybike.nl onder vermelding van Sollicitatie Vacature Logistiek coördinator. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je ook terecht bij Mélanie van Staal, telefoonnummer 010-340 3506.