Lezyne T Drive

Lezyne Sneak Peek Year 12

SNEAK PEEK: LEZYNE YEAR 12 PRODUCTEN

Lezyne gaat het 12de jaar in met het maken van hoogwaardige fietsaccessoires en tools. Met het toevoegen van 20 nieuwe producten alleen al dit jaar, wordt het assortiment snel uitgebreid.

Lezyne Super GPS: “Een rijzende ster in de wereld van fietsnavigatie”

STORAGE DRIVE

De Storage Drive is één van de nieuwe producten van Lezyne. De trend is: Steeds minder accessoires in de zakken van je shirt en meer op en aan je fiets. Hier is de Storage Drive een mooi voorbeeld van waar de bitjes (4mm, 5mm, 6mm en T25 en T30) mooi zijn opgeborgen en gemakkelijk is te bevestigen aan een bidonhouder of zadelpen.

Prijs: 24,95

T-DRIVE

De T-Drive is vergelijkbaar met de Storage Drive, maar dan dunner en met meer bitjes. Daarnaast wordt de T-Drive geleverd in een compacte opbergtas.

Prijs: 34,95

SHOP FLOOR PUMP

De Shop Floor Pump houdt alle benodigdheden voor het repareren en servicen van banden mooi bij elkaar in het handvat. Het handvat biedt ruimte voor een Lezyne V5 Tool en Lezyne Power Levers. Een 3.5” drukmeter, aluminium voet en buis zorgen voor een robuust en stevige vloerpomp. Daarnaast is de pomp ook uitgerust met de innovatieve ABS Pro kop.

Prijs: 99,95

STORAGE FLOW DRIVE

Voor nog meer slimme manieren om tools en accessoires op te bergen is de Storage Flow Drive ontworpen. De Storage Flow Drive biedt ruimte voor een V16/SV16 Tool, CO2 kop en twee CO2 patronen.

Prijs: 59,95

Kijk hier voor meer informatie over de gehele collectie fietsaccessoires.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *