Lezyne Mega GPS in Giro d’Italia

Dit jaar zijn we met Lezyne voor het eerst te vinden in het World Tour profpeloton. Waar we voorheen al partner waren van Lotto Soudal, zijn we dit jaar ook sponsor geworden van AG2R La Mondiale en Israel Cycling Academy. Beide teams zullen aankomend weekend starten tijdens de Giro d’Italia met de Lezyne Mega GPS fietscomputers.

Tijdens de Giro zullen de renners niet alleen de belangrijkste data te zien krijgen op de GPS, maar worden ook op de hoogte gehouden met pushberichten van de belangrijkste ontwikkelingen tijdens de koers.

Review Racefietsblog: “Met de lange batterijduur verslaat hij de concurrentie”

AG2R La Mondiale Pro Cycling Team

Alexis Vuillermoz zal als kopman aantreden voor de Giro met serieuze ambities voor een sterk algemeen klassement. Tony Gallopin is tijdens de Giro op jacht naar dag overwinningen.

Israel Cycling Academy

De Israel Cycling Academy mag de Giro starten met een wildcard. De Italiaan Davide Cimolai zal het team leiden in de eerste Giro d’Italia.

“We kunnen niet trotser zijn dat onze Mega GPS fietscomputers voor het eerst te zien zijn in een Grand Tour.”, verteld world wide marketingmanager Dillon Clapp. “Als team hebben we de Lezyne GPS fietscomputer in zijn geheel zelf ontwikkeld. We zijn begonnen met niets en dat al het harde werk nu beloond wordt is, geeft ons natuurlijk een erg goed gevoel.”

Wilt u Oneway dealer worden? Klink dan hier.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *