Lezyne lanceert gloednieuwe Mega GPS

Drie jaar geleden  lanceerde het Amerikaanse bedrijf met succes haar eerste GPS fietscomputers. Na de lancering  behoort de Lezyne GPS al snel bij de gevestigde orde van de GPS fietscomputers. Met de lancering van de nieuwe Mega XL- en Mega C GPS legt Lezyne de lat opnieuw een stap hoger. Naast de volledig vernieuwde looks heeft de Mega XL een 2,7 inch scherm en een batterijduur van 48 uur. Daarnaast kan de Mega XL zowel horizontaal als verticaal gedraaid worden. Op het grote scherm van de Mega XL GPS kunnen op vijf verschillende pagina’s tot tien gegevensvelden worden gepersonaliseerd. De Mega C biedt ruimte om acht gegevensvelden te personaliseren.

Sneak peek: Lezyne Year 12 producten

De innovatieve kaarten van Lezyne worden ondersteund door de offline mapping en routing. Via de Lezyne Ally App download je gemakkelijk een kaart of gehele regio. Bouw daarna gemakkelijk je eigen route of zoek een adres op om zonder zorgen op navigatie op je bestemming aan te komen.

Lifestyle Lezyne Mega GPS

Lezyne Mega GPS

Lezyne ontwierp, ontwikkelde en produceerde de Mega GPS volledig in eigen huis. Zowel de Mega XL als de Mega C bieden alles wat een fietser nodig heeft voor de ultieme fietservaring.  De Lezyne Ally App maakt het instellen snel en eenvoudig en biedt veel functies om alle gereden ritten te analyseren. Inkomende telefoontjes, sms-berichten en meldingen van populaire sociale mediale platformen worden, indien gewenst, weergegeven op het apparaat. Daarnaast maak je ook eenvoudig een koppeling met Strava, TrainingPeaks of Today’s Plan.

Voor €199.95 is zowel de Mega XL als de Mega C verkrijgbaar. De GPS Root-website en de GPS Ally-app zijn gratis. Dankzij de geavanceerde technologieën en de eenvoudige bediening zijn deze apparaten geschikt voor elk soort fietser. Avontuurlijke fietsers stellen de batterijduur en kaartmogelijkheden op prijs, topsporters kunnen gedetailleerde trainingsschermen volgen, Strava-thletes zijn dol op de integratie van de Live Segmenten en weekendstrijders genieten van het gebruiksgemak van het apparaat.

Lezyne Mega GPS C

50,5 mm x 77,2 mm x 26,9 mm / 2 “x 3″ x 1 ”
Scherm – 55,9 mm / 2,2 ”
Afm: 50mm x 77.2mm x 26.9mm
Specs: kleurendisplay, Glonass GPS, BTLE, ANT+
Barometer, Accelerometer, Navigatie, Kaarten

Lezyne GPS met kleurenscherm

Lezyne GPS Mega XL

57,5 mm x 78,3 mm x 26,6 mm / 2,3 “x 3,1” x 1 “Scherm – 68,6 mm / 2,7 ”
Afm. 57.5mm x 78.3mm x 26.6mm
Specs:  Glonass/GPS, BTLE, ANT+
Barometer, Accelerometer, Navigatie, Kaarten
Aanpasbare velden, 48 uur batterijduur, 83gr

Lezyne Mega GPS XL met kantelbaar scherm

GPS ROOT –  GPS Root is een gebruiksvriendelijke website die het mogelijk maakt om ritten- en trainingsinformatie bij te houden en op te slaan. Informatie over de rit kan direct vanaf de Lezyne GPS worden geüpload en gedeeld via Facebook , Twitter en Strava.

GPS ALLY – GPS Ally is meer dan een app: het is de spin in het web van het interactieve GPS platform. Dankzij de Bluetooth Smart technology kan opgeslagen data over de ritten direct worden gesynchroniseerd met de Ally app, vervolgens is het mogelijk alle resultaten via de GPS Root website te bekijken. De app zorgt er ook voor dat de gebruiker van de Power GPS en Super GPS op de hoogte blijft van alle inkomende tekstberichten, e-mails en telefoontjes.

Lees hier alles over de Lezyne GPS Root website en GPS Ally app.

Lezyne GPS Root en GPS Ally App

Lezyne GPS Platform

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *