Kom op spreekuur bij Dokter SQ of bekijk de nieuwste wielen van Ere Research!

Bike MOTION BENELUX 2020 is hét fietsevent voor jou. Niet alleen test je er fietsen, ook voor onderdelen en accessoires is het event de plek. Daarom kunnen de merken Ere Research en SQlab natuurlijk ook niet missen. Kom van 28 februari t/m 1 maart naar Bike MOTION en ga op spreekuur voor pijnvrij fietsen bij SQlab of ontdek de nieuwe en langverwachte producten van Ere Research.

KOM OP SPREEKUUR BIJ DOKTER SQ

Wist je dat 90% van de mensen last van het lichaam ervaart tijdens het fietsen? Zadelpijn, tintelende handen, pijn in de rug. Veel mensen denken dat ‘het erbij hoort’, maar niets is minder waar! SQlab biedt de oplossing: ergonomische producten, speciaal gemaakt om klachten tijdens het fietsen te voorkomen. Zadels, zooltjes, grips, sturen – alle producten om het contact met de fiets zo comfortabel mogelijk te maken.

Maar hoe werkt dat nu precies en welke zadel, grips of zooltjes moet je nu kiezen? Dokter SQ van SQlab zal meerdere keren per dag spreekuur houden over klachten tijdens het fietsen en hoe je deze makkelijk kunt voorkomen.

Kom je ook langs? Je vindt SQlab in hal 9 bij stand D120.

 

WIELEN, BANDEN EN BARTAPE VAN ERE

Wat is nu een betere plek om de nieuwste producten van Ere Research te bekijken dan Bike MOTION? Ook Ere heeft een mooie plek op de beurs om haar nieuwe wielen, bartape en endcaps aan jou te laten zien.

Ben jij op Bike MOTION één van de eerste die het allernieuwste zadel van Ere in handen heeft? Het Genus zadel is voorzien van de door Ere Research ontworpen Comfort Trigger. Met dit kleine hendeltje aan de onderkant van het zadel kun je al rijdend het comfortniveau van het zadel instellen. Ideaal als je een rit rijdt over een vaak veranderend wegdek!

Natuurlijk zal Ere ook al haar performance banden, wielen, bartape en endcaps bij zich hebben. Bike MOTION is dan ook de uitgelezen kans om deze producten eens in het echt te bewonderen. Op vrijdag en zondag staat Piet van der Velde zelf op de stand, dus kom gezellig langs, schuif aan voor een bakje koffie en stel al je vragen over Ere! Je vindt Ere in hal 10 op stand A013.

Kom je ook langs bij Bike MOTION? Koop hier je tickets!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *