Junior marketing/ grafisch medewerker – Oneway

Over de vacature

Part-time Junior marketing/ grafisch medewerker in omgeving Rotterdam – Oneway is de full service distributeur van onder meer CUBE Bikes in Nederland, Engeland en Ierland. Naast CUBE producten distribueren wij ook exclusief andere fiets gerelateerde onderdelen-en accessoire merken.

 

Welke verantwoordelijkheden heb jij als Junior marketing/grafisch medewerker bij Oneway?

Als junior marketing medewerker bij Oneway ben je samen met de grafisch ontwerper verantwoordelijk voor het ontwerpen van diverse marketing- en communicatie uitingen. De werkzaamheden komen voort uit de marketing activiteiten. Je houdt je voornamelijk bezig met het maken van visuals en video’s voor de verschillende onderdelen van onze websites. Daarnaast kun je ook verschillende printuitingen maken zoals bijvoorbeeld pos/winkelmaterialen, brochures en flyers. Ook zul je onze dealers en journalisten voorzien van testproducten. Bij Oneway krijg jij veel ruimte om de werkzaamheden zelfstandig in te plannen in overleg met de Marketing manager. Jij komt terecht in een team van éen grafisch ontwerper en twee marketing medewerkers die hun passie voor fietsen graag met je delen.

 

 

Hoe ziet het profiel van onze nieuwe collega eruit?

–       Jij bent in het bezit van een afgeronde grafische opleiding;

–       Jij hebt affiniteit met het (sportief) fietsen en wil van je hobby je werk maken;

–       Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;

–       Jij hebt oog voor detail en streeft naar perfectie;

–       Jij hebt ervaring met de bewerkingsprogramma’s als Adobe.

 

Wat kun jij onder andere van Oneway verwachten?

·       Een eigen werkplek.

·       Pensioenregeling met een geringe eigen bijdrage en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering.

·       Ruimte om je te ontwikkelen.

·       Een informele werksfeer.

·       Een fiets van de zaak.

·       Reiskostenvergoeding.

·       Een mooie werkomgeving die momenteel nog in aanbouw is. Wij verwachten eind dit jaar ons nieuwe pand te betrekken. Benieuwd naar de voortgang? Bekijk hier de link: https://lnkd.in/eincF-h.

 

 

Stuur je motivatiebrief en CV naar Mélanie van Staal via sollicitatie@cube-bikes.nl onder vermelding van Sollicitatie Vacature Junior marketing medewerker. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je ook terecht bij Mélanie van Staal, telefoonnummer 010-340 3506.