SQlab 7OX Grips

Eurobike 2018: SQlab Grip Series

Maximaal comfort & zekerheid met de nieuwe ergonomische SQlab grips 

SQlab introduceert vier nieuwe sets SQlab grips voor zowel de trekking- en stadsfietser als de doorgewinterde mountainbiker.

Eurobike 2018: Ere Research launches innovative line of saddles.

De nieuwe grips van SQlab bieden maximaal comfort en zekerheid. Door het verplaatsen van de klemring van buiten naar binnen, verbetert de demping en het comfort aan de idden- en buitenzijde van de hand. Dit zorgt ervoor dat belangrijke zenuwen worden ontlast.

Comfort & Trekking

Voor het trekking- en stadssegment heeft SQlab de 702 en 710 ontwikkeld. De 702 is het perfecte handvat voor de fietser die op zoek is naar optimaal rijcomfort. Het extra grote steunvlak zorgt voor een optimale drukverdeling. De 710 is ontwikkeld voor de sportief georiënteerde trekking fiets of comfort georiënteerde mountainbike. Het gebruik van verschillende hoogwaardige rubbermengsels zorgen voor een lange levensuur en plakken niet. De grips zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L.

SQlab 702: € 39,95
SQlab 710: € 34,95

SQlab 710 Grips

Mountainbike & E-Mountainbike

De 711 en 7OX voorkomen drukpunten en geven de gehele hand optimale ondersteuning. Daarnaast biedt de verticale , licht hoekige onderzijde van het handvat, een optimale bewegingsvrijheid en grip. De 70X is speciaal ontwikkeld voor uitdagend en ruig terrein.

Ook bij regen en modder geeft de unieke textuur extra grip en steun. Voor het gebruik op elektrische mountainbikes is de 7Ox ook uitermate geschikt. De 711 is verkrijgbaar in de maten S, M en L. De 70X is verkrijgbaar in de maten S en M.

SQlab 711: € 29,95
SQlab 70X: € 29,95

Foto van SQlab 711 Grips

Lees hier het artikel van Bikerumor over de nieuwe SQlab grips.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *