Ere Research AE65

De Genus-wielen zijn gemaakt voor racen en uitmuntende prestaties. Wanneer er behoefte is aan betrouwbaarheid, uithoudingsvermogen en ongecompliceerde prestaties, zal deze wielset het leveren.

Deze 65 mm-versie is ideaal voor iedereen die op zoek is naar elk beetje aero-voordeel. Met de Genus AE65 ben je er 100% zeker van dat hij zich betrouwbaar en stabiel zal gedragen, ongeacht de windhoek, dankzij de ideale aerodynamische velgvorm.

De solide rechte treknaven worden ondersteund door zeer hoogwaardige Japanse EZO-industriële lagers en een ratelsysteem met 4 pallen. Dat kan worden geüpgraded met keramische lagers. Freehub-body’s voor Sram XDR of Campagnolo zijn ook beschikbaar, evenals retrofit-assen voor ofwel QR of X15 fietsframes.

Het 65 mm velgprofiel wordt geleverd met een binnenbreedte van 19 mm en biedt uitstekende stabiliteit voor banden tot 36c. De wielen zijn gebouwd met lichtgewicht ultrastijve Talon aero-spaken, waardoor een aero-geoptimaliseerd pakket ontstaat met verbazingwekkende prestaties en prijs, alleen schijfrem.

Wilt u deze ook in uw winkel hebben hangen? Wacht dan niet langer en bestel ze snel in onze B2B webshop!