Cateringmedewerker – Oneway

Wat ga je doen?

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste collega die de lunch van de collega’s gaat verzorgen en voorbereiden voor 25 uur per week. De lunchtijden zijn van maandag t/m vrijdag van circa 12:00 uur tot 13:30 uur. In deze zelfstandige functie zorg jij ervoor dat je iedere dag voor de aanwezige collega’s (40-50 personen) een compleet verzorgde lunch klaar hebt staan. Je zal inventariseren wat er nog op voorraad is en wat er besteld moet worden door de office assistent. Je zult je daarna bezig houden met het klaar zetten van een verse en gezonde lunch welke onder andere bestaat uit onder andere brood, diverse smeersels en broodbeleg, fruit, een saladebar, yoghurtbar en een wisselende dagspecialiteit. Je draagt zorg voor een nette en gezellige kantine waar iedereen kan genieten van een heerlijke lunch.

Om 14:30 ben je klaar met werken en kun je genieten van je lange vrije middag.

Hoe ziet het profiel van onze gewenste cateringmedewerker eruit?

 • Je kunt goed netjes en hygiënisch werken en bent een gastvrij persoon;
 • Je hebt affiniteit met het bereiden van voedsel; Horeca ervaring is welkom, wellicht heb je ervaring in de Catering;
 • Je bent stressbestendig en flexibel;
 • Je enthousiasme is in je activiteiten terug te vinden en weet deze energie over te brengen aan je collega’s en de gasten die je ontvangt voor de organisatie.

Solliciteer dan nu naar deze part-time baan in Rotterdam met:

Bij Oneway ademen we fietsen. We delen onze passie graag met iedereen en dat merk je. Oneway is distributeur van het Duitse fietsenmerk CUBE in Nederland, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Daarnaast bieden wij onze dealers diverse premium onderdelen- en accessoiremerken, zoals Lezyne, SQlab, Ere Research en Fulcrum.

Ga jij aan de slag bij Oneway? Dan maken we het je zo makkelijk mogelijk om op de fiets naar je werk te kunnen. Als gecertificeerd Fietsvriendelijk Bedrijf heb je de mogelijkheid tot een fiets van de zaak en een leuke korting op onze producten. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke ride-outs of kun je sporten in onze eigen gym.

Je komt te werken in een modern kantoor en een gezellige omgeving, waar iedereen part of the team is. Dit kun je van ons verwachten:

 • De dynamiek van een onderneming in volle ontwikkeling en groei;
 • Een pensioenregeling met een geringe eigen bijdrage en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering;
 • Een compleet verzorgde lunch waar je iedere dag gebruik van kunt maken;
 • Een fiets van de zaak;
 • Onbeperkt online trainingsmogelijkheden verzorgd door Skillstown;
 • Een fitness ruimte in ons pand waar je dagelijks gebruik van kan maken;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime overeenkomst.

Solliciteer dan nu naar deze vacature in Rotterdam met een gezellige werkomgeving in een professioneel team.

Stuur je motivatiebrief en CV naar Mélanie van Staal via sollicitatie@onewaybike.nl onder vermelding van Sollicitatie Cateringsmedewerker. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je ook terecht bij Mélanie van Staal, telefoonnummer 010-340 3506.