Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Warme broodjes en een Juice Lubes pakket

Volgens de overlevering is Vaderdag geïntroduceerd in 1909.

Daarom wordt elke derde zondag van juni gebruikt om vaders in het zonnetje te zetten. Waar dit gebruik vandaag komt moet je maar eens opzoeken via de online zoekmachine. Daar zijn de meningen over verdeeld. Intussen knutselen kindertjes mooie cadeautjes en zondagochtend vroeg worden croissantjes gerold en sinaasappels geperst. Vaderdag wordt gevierd om vaders te eren voor hun kracht, moed en doorzettingsvermogen.

En daarom is er een speciaal Juice Lubes pakket voor vaders die ook nog eens moedig zijn op de fiets; het Juice Lubes Scrub ‘N’ Buff pakket. Gewoon met alles erin wat je vader nodig heeft om zijn stalen of carbonnen ros weer ordentelijk te maken. Zie je hem al fietsen op z’n blinkende fiets?

Wat zit er allemaal in het pakket dan? Een complete schoonmaakset voor de fiets bestaande uit een Dirty Little Scrubber kettingreiniger, Viking Juice kettingsmeermiddel, Dirt Juice Super Gnarl ontvetter, Dirt Juice Less Gnarl fietsschoonmaakmiddel en Frame Juice.

Juice Lubes

Juice Lubes