Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Newmen, idmatch, Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Selle Italia, Sella Italia, Sportourer, NET, Xenofit, Race Face, Juice Lubes, Ere, Hayes, Manitou en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Velozine: ‘Een absolute aanrader’

Velozine testte de Lezyne Micro Floor Drive HVG.

De Micro Floor Drive HVG is een efficiƫnte vloerpomp in handpomp formaat. De lichtgewicht CNC gefreesde pomp is ontwikkeld om banden op te pompen met een groot volume. Uitgerust met de Lezyne Micro Floor Drive inclusief drukmeter en ABS Flip-Thread Chuck ging de redactie van Velozine op pad.

‘Voor iemand die krampachtig 15 jaar lang aan een bepaalde minipomp vasthield omdat de rest onwaardig leek, blijkt de Lezyne een zeer geschikte vervanger.’

Lees hier de gehele review van de Lezyne Micro Floor Drive HVG.

Lezyne Micro Floor Drive HVG

Lezyne Micro Floor Drive HVG

Lezyne Micro Floor Drive HVG

Lezyne Micro Floor Drive HVG

Lezyne Micro Floor Drive HVG

Lezyne Micro Floor Drive HVG