Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Newmen, idmatch, Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Selle Italia, Sella Italia, Sportourer, NET, Xenofit, Race Face, Juice Lubes, Ere, Hayes, Manitou en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Team OWD op tradeshow The Bike Place

Oneway Distribution kondigt aanwezigheid op The Bike Place aan

We zullen SQlab, Scope, Syntace en Liteville presenteren van 31 january t/m 2 february op stand 23F & 23D.

Op de stand heten wij bezoekers van harte welkom om een zadelmeting te laten uitvoeren. Door middel van de meting kan betrouwbaar productadvies gegeven worden voor de ergonomische producten van SQlab, die speciaal ontwikkeld zijn om problemen te voorkomen en blessures te verhelpen.

Onze in-house expert, Ingmar Boslooper, zal gedurende het evenement beschikbaar zijn om (potentiële) dealers van informatie te voorzien omtrent het assortiment en de verschillende metingen die SQlab heeft ontwikkeld om fietsers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Oneway Distribution zal ook de full carbon clinchers van Scope presenteren. Deze geavanceerde wielen zijn grotendeels opgebouwd uit unidirectional (UD) carbon om stijfheid en demping te realiseren. De nippel secties en de rand zijn opgebouwd uit 3K-carbon om deze kwetsbare stukken extra robuust te maken. Het remoppervlak kan tot 1300W remkracht aan zonder dat hitte-gerelateerde problemen ontstaan.

Tenslotte, neemt team Oneway Distribution het exclusieve merk Liteville naar het evenement, waar zowel het gevestigde 301 frame, als het 101 en 601 frame getoond worden. Alle frames zijn uitgerust met Syntace componenten.

Team OWD staat voor u klaar op stand 23F & 23D van 31 january t/m 2 february 2 2016 tijdens The Bike Place trade show in Silverstone.

Scope Cycling Bike Motion 2015  SQlab_Bike MOTION 2015