Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Newmen, idmatch, Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Selle Italia, Sella Italia, Sportourer, NET, Xenofit, Race Face, Juice Lubes, Ere, Hayes, Manitou en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Sun Ringlé wielset op dieet

Sun Ringle Charger Pro SL 29

De bekende wielsets van Sun Ringlé zijn op dieet gezet.

Belangrijk nieuws voor het komende seizoen! Sun Ringlé’s Charger Pro en Black Flag wielsets zijn op dieet gezet. De bekende wielsets waren al licht, snel en onvoorstelbaar sterk. Nu brengt Sun Ringlé een afgeslankte versie van de wielsets op de markt, die bovendien profiteren van verschillende nieuwe eigenschappen.

De reguliere Charger Pro wielset heeft een gewicht van 1890gr (26″ uitvoering). De nieuwe Charger Pro wordt uitgevoerd als 650B wielset met een gewicht van 1790gr. Bij een toename in de diameter van 1,5″ is het gewicht dus 100gr afgenomen. Ook de 29″-uitvoering is op dieet gezet.  De Charger Pro SL 29 legt 1714 gram in de waag. De Black Flag wielset zakt naar een 1440gr (26″-uitvoering) en 1,600gr (29″-uitvoering). Door de velg 1mm te versmallen (naar 23mm voor de Black Flag en 27mm voor de Charger), zonder in te leveren op de binnenbreedte, en het wiel te vervaardigen uit een verbeterde aluminumlegering is een gewichtafname van ruim 100gr gerealiseerd.

Sun Ringle Charger pro 650B

Voor de eerdere versie van de Charger Pro en Black Flag is Sun Ringlé een partnerschap aangegaan met Stan’s NoTubes. Deze samenwerking heeft geleid tot de gepantenteerde BST-systeem (Bead Socket Technology). De wielen zijn hiermee volledig geschikt voor tubeless banden en bieden een bredere basis aan de binnenkant dan andere wielsystemen. Uiteraard profiteren ook de nieuwe uitvoeringen van deze technologie en het Stan’s NoTubes velglint. Daarnaast is de flens aan de non drive side verder naar buiten gebracht wat de laterale stijfheid van het wiel ten goede komt.

Sun Ringlé Black Flag Pro SL wielset

De wielsets zijn beschikbaar in zwart. Alle Sun Ringlè wielsets worden geleverd met een volledige set endcaps te weten QR / voor 15 en 20mm en achter QR of x-12.  Ook worden alle sets geleverd met een aantal reserve spaken.