SQlab Academy

SQlab Academy 26 maart

Maandag 26 maart 2018 staat de eerstvolgende producttraining van ergo-specialist SQlab op het programma. De vernieuwde trainingen worden gegeven met de dealers als uitgangspunt. Er wordt dieper ingegaan op de verkoop in de winkel en de manier waarop SQlab een extra dimensie kan bieden in de winkel. De SQlab Academy is een volledig verzorgde dag, waar SQlab’s eigen specialisten in het Nederlands een producttraining geven.

De specialist gaat dieper in op het uitvoeren van zadelmetingen, gripmetingen en het vaststellen van de voetenstand. Deze drie metingen zijn essentieel voor het geven van het juiste productadvies. Daarnaast wordt er ook dieper ingegaan op veelvoorkomende problemen en hoe daar de producten van SQlab een oplossing voor kunnen bieden. Uiteraard is er tijdens de training genoeg tijd om vragen te stellen. Na het succesvol volgen en afronden van deze SQlab Academy ontvangen deelnemers een SQlab certificaat.

De Oneway Academy wordt kosteloos aangeboden aan dealers en is inclusief een lunch. Inschrijven kan via marketing@o-w-d.nl of 010-3403510. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden via uw Oneway accountmanager.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *