Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Review: Scope R4 Disc

Racefietsblog:

“De beste upgrade van je fiets is een beter set wielen. Dat is een veel gedeelde mening. De afgelopen periode met de Scope wielen hebben mij dat dubbel en dwars bewezen. Met de Scope wielen wordt je fiets mooier, je fietst lichter en je bent er aerodynamischer door. Kortom een boost in moraal en snelheid. Twijfels over de sterkte van carbon voor als je door een kuil rijdt, zijn ook niet nodig. Met € 1398,- is het nog altijd een flinke investering, maar voor wie in de markt is voor carbon wielen weet dat het een competitieve prijs is. De Scope wielen hebben eigenlijk geen minpunten en komen dan ook met vlag en wimpel deze review door.”

Lees de gehele review hier.

scope-wielen

scope-wielen-7

scope-wielen-8