Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Oneway Distribution voegt Selle Italia toe aan portfolio

Het toonaangevende Italiaanse zadelmerk Selle Italia gaat voor de distributie in deBenelux samenwerken met Oneway Distribution.  Selle Italia is al jarenlang een van de grootste producenten van zadels voor racefietsen en mountainbikes.

Kwaliteit met Italiaans design

Selle Italia is opgericht in 1897 in een dorpje net buiten Milaan genaamd Corsico. Het merk staat al 120 jaar voor kwaliteit met Italiaans design. Selle Italia producten worden gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en met behulp van hoogwaardige productietechnologieën, waardoor duurzame high-end producten worden geleverd met een modern design. Om de beste kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen wordt uitgebreid getest door de verschillende  professionele race – en mountainbiketeams.

Verrassend breed productassortiment

De range van Selle Italia bestaat uit zadels voor de beginnende fietser tot high-end carbon racezadels bekend uit het profpeloton. Vanzelfsprekend zijn verschillende dameszadels onderdeel van de collectie. Selle Italia is het merk voor racefiets- en mountainbikezadels.

Om verder te specialiseren in verschillende segmenten zijn er drie zustermerken opgericht. Sella Italia is een merk dat zadels ontwikkelt in retro stijl. Sportourer is HyperFocal: 0gespecialiseerd in zadels voor sportieve stadfietsen.  Het laatste merk van de Selle Italia familie is NET, dit merk maakt urban-zadels met een gepersonaliseerd design.


De commercieel directeur Nicola Baggio van Selle Italia is blij met de samenwerking: ‘Ons partnerschap zorgt ervoor dat wij onze merkpositie  kunnen gaan verbeteren in de Benelux ’

Senior accountmanager van Oneway Distribution Sander Bouwens sluit zich hier bij aan: ‘Wij zijn trots om samen te werken met dit toonaangevende merk. Wij zien de potentie van Selle Italia en haar zustermerken en zullen de marktpositie in de Benelux blijven uitbouwen en verstevigen. Met dit uitgebreide en gespecialiseerde assortiment past Selle Italia goed bij Oneway Distribution en de andere merken die wij voeren.`

Beschikbaarheid

De merken van Selle Italia zijn per direct  te bestellen bij Oneway Distribution. OWD dealers bestellen op shop.o-w-d.nl, geïnteresseerde in een OWD dealerschap nemen contact op via 0031 10 34 03510 of info@o-w-d.nl. Meer informatie over Selle Italia, Sella Italia, Sportourer en NET is te vinden via de volgende links:

https://www.selleitalia.com/en/                          https://www.selleitalia.com/sellaitalia/en/             http://sportourer.selleitalia.com/                        http://www.netsaddle.com/

OWD_Webshop_Nieuws_Beschiknaar