Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Syntace

Syntace fietsonderdelen, unleash your potential

Syntace levert allerhande fietsonderdelen en -accessoires: sturen, stuurpennen, grips, zadelpennen, frame-accessoires, tools en meer. Syntace gaat uit van een natuurkundige benadering om zo geavanceerde fietstechnologie te ontwikkelen en toe te passen. Zo profiteert de fietser van meer snelheid en efficiëntie, of het nu downhill is of bergop, waardoor de biker zijn volle potentie benut.

Syntace Carbon DurafliteOnlangs heeft Syntace haar assortiment uitgebreid met een revolutionaire wielst met extra brede velg. De ultralichte wielset is ontwikkeld door uitvoerig onderzoek en langdurig testen. De aluminiumwielen zijn niet alleen uitzonderlijk licht, ze zijn ook sterk genoeg voor rijders tot 100 kg. De wielsets passen perfect in de productlijn van Syntace, die bekend staat om de typisch Duitse degelijkheid: weinig poespas en betrouwbare kwaliteit.

Bij Syntace wordt kwaliteit en garantie zo serieus genomen dat álles wordt getest. Niet alleen de producten en materialen, maar ook de verpakkingen ondergaan een uitvoerige kwaliteitscontrole, voor ze de fabriek verlaten.

Syntace technologie ontketent je krachten.