Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

SQlab

SQlab

 

Het zeer specialistische merk SQlab levert  zadels, sturen, stuurpennen, grips, pedalen en inlegzooltjes. Alle producten zijn specifiek ontwikkeld om veelvoorkomende ongemakken tijdens fietsritten weg te nemen en blessures te voorkomen.

SQlab is het eerste merk dat kritisch naar de contactpunten op de fiets is gaan kijken. Door eigen onderzoek  met gespecialiseerde artsen en productontwikkelaars is een ongeëvenaarde collectie ontstaan, die een enorme verbetering voor fietsers betekent.

Omdat SQlab werkt met geavanceerde meetapparatuur, is productadvies zo exact als een rekensom. Door de lichamelijke verhoudingen op te meten en de zitpositie te bestuderen wordt precies bepaald welk product de juiste keuze is. Daarom worden dealers van SQlab speciaal getraind om de metingen uit te voeren.

SQlab – ergonomisch en prestatiegericht.