Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Newmen, idmatch, Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Selle Italia, Sella Italia, Sportourer, NET, Xenofit, Race Face, Juice Lubes, Ere, Hayes, Manitou en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Sportourer

Sportourer is het bekende recreative zusjes van Selle Italia. Het merk is bekend door hun comfortabele zadels voor stadsfietsen en sportieve stadsfietsen. Sportourer heeft haar zadels opgesplitst in drie categoriƫn:

1. City range

2. Trekking range

3. Sport range

Deze zadels zijn goed zichtbaar door de relecterende achterkant. Het stuk zadeldek dat zichtbaar is voor achterkomend verkeer, is voorzien van een speciaal materiaal wat oplicht wanneer er licht op schijnt. De techniek is een HiVis coating.