Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Spiuk

Nederlands:
Luistert naar de wensen van fietsfanatenSpiuk, are you ready?

Het Spaanse merk Spiuk voorziet fietsers van een volledige outfit. Helmen, jerseys, vesten, shorts, broeken, handschoenen, sokken, onder- goed, schoenen en zelfs zonnebrillen behoren tot het uitgebreide en modieuze assortiment. Voor optimaal comfort heeft Spiuk een lijn verzorgingsproducten aan het assortiment toegevoegd.

De kracht van dit merk zit hem in de basis. Twintig jaar geleden werd het bedrijf gestart door drie sporters, met een voorliefde voor fietsen. Zij leiden nog altijd vol overgave dit energieke bedrijf. Inmiddels heeft Spiuk een prominente plaats verovert in de fietsenwereld en groeit het gestaag verder in Europa, Zuid-Amerika en Azië.

De liefde voor de sport, die de basis is van het bedrijf, maakt dat speciale aandacht wordt besteed aan de wensen en eisen van sportfietsers in iedere variant. Op deze wijze beoogt Spiuk jou nóg meer te laten genieten van de sport!