Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Spiuk Custom

SPIUK Custom – op maat gemaakte fietskleding.

Onder het label SPIUK Custom wordt kleding gemaakt voor wielerclubs, mountainbike teams en fietsclubs.

SPIUK Custom maakt het mogelijk je fietskleding geheel zelf te ontwerpen. Door de vele keuzemogelijkheden heb je geheel in eigen hand welke materialen de basis vormen voor jouw teamoutfit. Je bepaalt hoe uitgebreid de set moet zijn en welke kleuren de basis vormen voor het ontwerp. Je bepaalt zelf welk logo op welke plek van de kleding gedrukt wordt. Ook helmen kunnen worden voorzien van logo’s van bijvoorbeeld je sponsor of het team. Oftewel, alles in eigen hand! Gepersonaliseerde fietskleding binnen handbereik.

Liever hulp bij het ontwerp? Dat kan natuurlijk ook! Vraag naar de mogelijkheden bij je dichtstbijzijnde dealer. Deze kan de order voor je in orde maken en binnen 6 weken is de kleding in huis! Simpel toch?

SPIUK_Custom