Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Newmen, idmatch, Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Selle Italia, Sella Italia, Sportourer, NET, Xenofit, Race Face, Juice Lubes, Ere, Hayes, Manitou en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Selle Italia

Selle Italia Novus Superflow

Selle Italia is opgericht in 1897 in een dorpje net buiten Milaan genaamd Corsico. Het merk staat al 120 jaar voor kwaliteit met Italiaans design. Selle Italia producten worden gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en met behulp van hoogwaardige productietechnologieën, waardoor duurzame high-end producten worden geleverd met een modern design. Om de beste kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen wordt uitgebreid getest door de verschillende  professionele race – en mountainbiketeams.

Selle Italia is al jarenlang een van de grootste producenten van zadels voor racefietsen en mountainbikes. De range van Selle Italia bestaat uit zadels voor de beginnende fietser tot high-end carbon racezadels bekend uit het profpeloton.

Meer weten? Klik hier.