Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Newmen, idmatch, Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Selle Italia, Sella Italia, Sportourer, NET, Xenofit, Race Face, Juice Lubes, Ere, Hayes, Manitou en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Sella Italia

Sella Italia herinert ons aan de goede oude tijd. Het is een onderdeel van Selle Italia en brengt een ode aan de oude renners. De mannen die mytische tochten maakten op de fietsen van toen. Het merk is ontstaan om de 120ste verjaardag van Selle Italia te vieren. De zadels zijn van leer en worden met de hand gemaakt, dus de ambacht van toen, met de techniek en know-how van vandaag.

Naast zadels zijn er verschillende accesoires beschikbaar zoals kleding, zadeltasjes en stuurlint.