Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Scope Cycling

Veemed_ScopeWinners have a plan, losers an excuse. Therefore Scope Cycling: No excuse.

Na meer dan 350 races en 200.000 kilometer, weten wij van Scope wat belangrijk is tijdens het fietsen. Alle Scope   producten zijn ontworpen en onwikkeld in ons Research & Development center in Nederland. Tijdens de ontwikkelingsfase, heeft Scope het wiel als een systeem benaderd. Dit heeft geresulteerd in nieuwe industriestandaard van full carbon clincher wielen. Scope volgt niet, Scope definieert een nieuwe standaard voor de gehele industrie.

Voor alle Scope full carbon clincher wielen is gebruik gemaakt van dezelfde Scope technologieën en componenten. Dankzij de Scope filosofie biedt de complete serie wielen het beste rijgedrag die je wensen kunt.

Als je wilt klimmen in de Alpen, wilt rijden over de Vlaamse kasseien, de beste tijdrit wilt rijden, een massasprint wilt winnen of allemaal, Scope biedt voor ieder doel het perfecte wiel.