Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Race Face

Ongekende mogelijkheden

Race Face Performance Products, gevestigd in Vancouver, Canada, ontwikkelt en produceert al meer dan 20 jaar top-of-the-line fietsonderdelen, -kleding en –bescherming. Race Face is een internationaal   fietsmerk dat wereldwijd distribueert in meer dan 40 landen en werkt samen met een scala aan multigedisciplineerde, professionele athleten en organisaties. Onze rijders ontwerpen en testen in Noord Vancouver’s befaamde ‘Shore’. Met een dergelijk terrein als testgebied, kun je er zeker van zijn dat de Race Face producten de zwaarste omstandigheden hebben doorstaan.

Achter alle product awards, strategische partners en innovatieve marketing campagnes zit ons personeel – een toegewijde groep individuen die zeer trots zijn op hun werk. Van onze ingenieurs tot de verpakkingsmedewerkers, Race Face medewerkers delen dezelfde passie voor fietsen als jij.