Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Newmen, idmatch, Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Selle Italia, Sella Italia, Sportourer, NET, Xenofit, Race Face, Juice Lubes, Ere, Hayes, Manitou en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

NET

NET zadels zijn compleet nieuw ontworpen zadels voor gebruik op snelle stadsfietsen en fixies. NET is onderdeel van het bekende Selle Italia, dit merk heeft meer dan 120 jaar ervaring in het ontwikkelen van zadels.  NET zadels vallen direct op door de structuur van het zadel en door het design.

Het zadel is opgebouwd uit drie lagen polyester in de structuur van een net. Dit zorgt ervoor dat het zadel ademend en waterdoorlatend is.  De cover van een NET zadel is 50% sterker dan de cover van een regulier gel zadel. Hiermee is het dus een perfect zadel voor het dagelijks gebruik.

Het assortiment van NET bestaat uit acht collecties met ieder drie modellen.  Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe collecties. Naast deze bestaande modellen is het mogelijk om zelf een zadel te ontwerpen! Met een tool op de website kun je een eigen zadel maken. Een NET zadel is dus de manier om je fiets te personaliseren. Ontwerp je eigen zadel op de website van NET: http://www.netsaddle.com/custom/