Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Lezyne

Lezyne

Lezyne is een combinatie van liefde voor fietsen en passie voor design – Schitterend design, intelligente techniek en functionele fietsaccessoires.

Lezyne is opgericht op 1 maart 2007 door oud-atleet Micki Kozuschek met als doel kwalitatief hoogstaande fietsaccessoires te ontwerpen, die aan dezelfde hoge normen voldoen als de high end fietsonderdelen. Lezyne heeft zich in korte tijd weten te profileren als marktleider in high end fietsaccessoires. Het merk heeft zijn hoofdkwartier in San Luis Obispo, Californië, Amerika. Lezyne heeft sinds haar oprichting in 2007 een groot aantal awards gewonnen, waaronder de Design en Innovation Award 2015 voor de Port-A-Shop-Kit en de CNC Travel Drive.

De innovatieve producten zijn zeer gewild bij fietsers, vooral vanwege het fraaie design. De fietspompen zoals de minipompen, vloerpompen en CO2-patronen zijn erg in trek. Daarnaast heeft Lezyne ook een groot aanbod verlichting voor de fiets.