Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Juice Lubes

Juice Lubes is hét merk voor smeer- en schoonmaakmiddelen

Juice Lubes is een Engels merk dat bekend staat om de fancy verpakkingen en hoge kwaliteit van de producten. Oneway Distribution is exclusief dealer van Juice Lubes voor de Benelux, zo voorzien wij de wereld van de smeermiddelen in haar behoefte. Met een uitgebreide range van kettingoliën, bike polish, rem- en vork-vloeistoffen en nog vele andere bike verzorgingsproducten zit je met Juice Lubes altijd goed.

Fietsen van echte bikers krijgen te maken met stof, regen, modder, zand en extreme droogte. De kwalitatief hoogwaardige producten van Juice Lubes kunnen alles aan. De schone en gesmeerde onderdelen zorgen voor minimale wrijving, zodat de fietser profiteert van optimale snelheid en comfort. Alle producten in het assortiment zijn gericht op gebruiksgemak. Zonder vuile handen of kleding kun je met de producten van Juice Lubes schoonmaken, oppoetsen, onderhouden en smeren.

Juice Lubes range