Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Newmen, idmatch, Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Selle Italia, Sella Italia, Sportourer, NET, Xenofit, Race Face, Juice Lubes, Ere, Hayes, Manitou en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

idmatch

idmatch is een onderdeel van Ergoview. Dit is een technisch, Italiaans bedrijf wat ergonomische oplossingen en producten produceert. Zo hebben zij producten voor de fysiotherapie en voor defensie ontwikkeld. Voor Selle Italia hebben zijn de Smart Caliper gemaakt.

Ergoview is elf jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van een bikefitsysteem. Voor producten die aan fietsen gerelateerd zijn, heeft Ergoview het merkt `idmatch` opgericht. De Smart Caliper was het eerste idmatch product. Na elf jaar onderzoek en het verzamelen van data presenteert idmatch een compleet bikefit systeem: Het idmatch Bikelab.