Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Fulcrum

Bewezen kwaliteit in race- en off-roadwielen

Fulcrum Wheels s.r.l. ontwerpt, produceert en distribueert hoogwaardige racefietswielen en –onderdelen. Sinds enkele jaren is het assortiment aangevuld met twee belangrijke productlijnen: off-road wielen en carbon cranksets. Vanuit het hoofdkantoor in Arcugnano levert Fulcrum aan meer dan 30 landen wereldwijd.

Fulcrum gebruikt uitsluitend ultralichte materialen, zoals aluminium, carbon en polyaramide, waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan behoud van stevigheid. Fulcrum investeert continu in de verbetering en vooruitgang van hun producten. Dit betaalt zich niet alleen uit in prestaties, maar ook in unieke, vernieuwende producten.

Fulcrum racewielen hebben zich van begin af aan bewezen door 4 opeenvolgende overwinningen in het wereldkampioenschap (Boonen, 2005;Bettini, 2006 en 2007;Ballan, 2008). Ook de offroad wielen hebben zich onomstotelijk bewezen in het wedstrijdmountainbiken op het hoogste niveau (Absalon, 2006, 2007 en 2008).

Unieke systemen in de Fulcrumlijn zijn het  2:1 (Two-to-oneT), een verdubbeling van de spaken kritieke punten, Dynamic BalanceT, voor een constant gebalanceerde rotatiedynamiek, het MoMagT, dat een duurzame montage en perfecte spaakfixatie garandeert en A.F.S. (Axial Fixation System) voor volledige compatibileit met alle off-road schijfremsystemen.

Bekijk hieronder hoe Fulcrum wielen worden gemaakt: