Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Easton Cycling

Passie voor prestatie

Easton Cycling is twee derde wetenschap en een derde passie. Easton Cycling, geboren tijdens de Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles, California, bestaat slechts om één reden: fietsen beter maken. Alles wat Easton doet is gebaseerd op prestatie. De gelederen van Easton ontvangen nieuwe materialen met open armen, creëren nieuwe technologieën en introduceren mijlpalen in de industrie om je fiets soepeler en sneller te laten lopen en langer mee te laten gaan.
Easton’s passie voor glorie en prestatie heeft sportfietsen een nieuw gezicht gegeven en de baanbrekende innovaties van het bedrijf zijn ontelbaar. Vandaag de dag is Easton Cycling marktleider in composiet design, ontwikkeling en productie.
De gevarieerde productlijn is een ode aan de wielersport met grensverleggende vernieuwingen en top-of-the-line producten in iedere klasse. Door onze geavanceerde combinatie van materialen en slimme ontwerpen zijn wij in staat wielen en componenten te realiseren, die niet alleen de gewichtscompetities winnen, maar ook beter presteren dan de concurrentie wat betreft kwaliteit en duurzaamheid.