Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Newmen, idmatch, Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Selle Italia, Sella Italia, Sportourer, NET, Xenofit, Race Face, Juice Lubes, Ere, Hayes, Manitou en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Oneway Distribution naar Zesdaagse Rotterdam

Oneway Distribution toont dé fiets van de Maloja Pushbikers op de Zesdaagse van Rotterdam!

Team OWD zal aanwezig zijn van 8 t/m 10 januari op het nieuwe WielerPlaza, stand nummer 14.

Op deze stand zal de nieuwe kledinglijn van Spiuk Custom gepresenteerd worden en worden er zadelmetingen aangeboden met het daarbijhorende productadvies van het merk SQlab.

Verder worden de full-carbon wielen van Scope onder de aandacht gebracht en wordt de productlijn van Fulcrum en Syntace gepresenteerd.

Als klap op de vuurpijl is op de stand een fiets van de Maloja Pushbikers te vinden, uitgerust met Syntace cockpit, Syntace wielen en SQlab carbon zadel. Het is de fiets van Leif Lampater, die deze winter geen Zesdaagse rijdt in verband met de voorbereiding op de Olympische Spelen.

Het WielerPlaza is geopende op vrijdag en zaterdag van 18:00 – 23:00 uur en op zondag van 10:00 tot 17:00 uur. De entree van het WielerPlaza bevindt zich op de eerste ring van het sportpaleis.

Kijk hier voor meer informatie over het Maloja Pushbikers team.

Kijk hier voor meer informatie over de Zesdaagse in Rotterdam.

fiets met syntace wielen