Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Lezyne verlichting met Daytime Flash

Engineered Visibility. Zo luidt de slogan van Lezyne met betrekking tot de Year11 LED fietsverlichting. Veiligheid staat ieder jaar hoog in het vaandel en zo probeert Lezyne ook ieder jaar weer de verlichting te verbeteren. Ook dit jaar is de Daytime Flash een hot topic en weet

‘Het begint al weer akelig vroeg donker te worden. En met slecht weer ben je soms ook overdag niet altijd even goed zichtbaar. Lezyne heeft hiervoor een nieuwe collectie fietsverlichting met Daytime Flash.’

Daytime flash

Klik hier voor de video

Lees hier het gehele artikel op fiets.nl.