Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Lezyne verlengt sponsorcontract met Danny MacAskill

Bekend van zijn tricks en trucs is Danny MacAskill op het moment één van de meest bekende en geliefde persoonlijkheden in de fietswereld. Sinds 2012 werkt Lezyne samen met Danny MacAskill. In de afgelopen vijf jaar is er een sterke band ontstaan en geeft MacAskill feedback op de tools, accessoires en GPS fietscomputers van Lezyne.

‘Het is een belangrijke samenwerking voor ons’, vertelt Dillon Clapp, communicatiemanager van Lezyne. ‘Hij heeft online een enorm bereik en hij gelooft in de producten waar hij mee rijdt. Deze samenwerking is voor ons enorm belangrijk.’

In combinatie met de Lezyne tools, pompen en LED verlichting zal Danny MacAskill nu ook ambassadeur worden van de GPS fietscomputers van Lezyne. Om de verlenging van het sponsorcontract te vieren mocht MacAskill op pad met de Lezyne GPS naar Mount Kilimanjaro, Het hoogste punt van Afrika op 4,900 meter.

Bekijk hier de nieuwste Danny MacAskill video.

Lees hier meer over de Lezyne GPS fietscomputers.

Danny MacAskill

Danny MacAskill