Over ons

  • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

  • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

  • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

  • One-Way Distribution BV

    Molenbaan 3
    2908 LL Capelle aan den IJssel
    010-340 35 10
    info@o-w-d.nl

    Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Lezyne lanceert special edition Super GPS

Om te vieren dat Lezyne binnen twee jaar met succes een geheel nieuwe GPS fietscomputer op de markt heeft gezet, lanceert het Amerikaanse bedrijf de special edition Super GPS.

Met het lanceren van de Lezyne Super GPS wordt benadrukt van hoever ze zijn gekomen. Door te luisteren naar de huidige gebruikers hebben de Lezyne GPS fietscomputers een transformatie doorgegaan.

Lezyne GPS fietscomputer

Lezyne GPS fietscomputer

Meer datavelden, automatische synchronisatie naar de applicatie nadat je een rit hebt opgeslagen en een verbeterde gebruikersinterface. Daarnaast is ook de mogelijkheid toegevoegd om de opgeslagen ritten te synchroniseren met Trainingpeaks, een van de meest gebruikte trainingsplatformen van dit moment.

De Lezyne Special Edition Super GPS is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. Samen met de huidige collectie fietsaccessoires  is dit een mooie toevoeging voor het gehele Lezyne assortiment.

De Lezyne Special Edition Super GPS is exclusief verkrijgbaar via Futurumshop voor 149,95.

www.lezyne.com