Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Newmen, idmatch, Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Selle Italia, Sella Italia, Sportourer, NET, Xenofit, Race Face, Juice Lubes, Ere, Hayes, Manitou en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Lezyne GPS verslag – een verzameling testresultaten

Lezyne GPS report

Lezyne GPS verslag

De eerste tesresultaten van de Lezyne GPS apparatuur zijn binnen!

“Wat het apparaat doet, en waar we dol op zijn, is telefoontjes en berichten alarmeren via de Bluetooth connectie met je telefoon,”  schrijft Peloton Magazine. Ook over de draadloze connectie met Strava via de Ally app en het X-Lock bevestigingssysteem zijn ze zeer lovend. Lees de review op het Lezyne blog.

De GPS werd ook getest en positief beoordeeld door Bikehugger.com. De auteur kan de eenvoud van het apparaat waarderen en zegt: “Er is ook een Lezyne GPS met eenvoudige bediening en veel van dezelfde functionaliteit. Het is een computer voor de simpele, gedachteloze ritten. Lees hier meer.

FactoryJackson in Engeland wist een Mini GPS te bemachtigen en schreef deze fantastische recensie, waarin alle kenmerken worden besproken inclusief de GPS Root website. “Deze kleine fietscomputer van Lezyne weegt slechts 29gr en slaat alle essentiele gegevens op van een rit om je fitheid te kunnen monitoren, voor het uitzetten van routes en om details te delen via Social Media platforms als Strava,” aldus de redacteur.

BikeRadar schreef ook over de Super GPS in een recente “Best New Gear” column. Kort, positief en vol lof. Bekijk de highlights hier.

Lezyne MINI GPS review