Over ons

 • One-Way Distribution is exclusief distributeur voor Spiuk, Lezyne, Fulcrum, SQlab, Syntace, Race Face, Juice Lubes, en Easton. Onze productlijn bevat alle benodigdheden die sportfietsers verlangen, maar natuurlijk hebben we ook alles voor meer fun!

 • One-Way Distribution is jong en actief net als de dynamische markt van fietsonderdelen en accessoires, waarin we opereren.

 • One-Way Distribution is onderdeel van Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE bikes in Nederland, UK en Ierland.

Contact

 • One-Way Distribution BV

  Molenbaan 3
  2908 LL Capelle aan den IJssel
  010-340 35 10
  info@o-w-d.nl

  Wilt u een pakketje naar ons versturen? Wilt u ons dat van tevoren mailen? Dan weten wij dat we een pakketje kunnen verwachten.

Creëer je eigen pad met de Lezyne Laser Drive

Lezyne staat bekend om zijn innovatieve producten op het gebied van fietsaccessoires. Met de lancering van de Laser Drive weet Lezyne de fietswereld opnieuw op te schudden.

De Lezyne Laser Drive is een compacte achterlicht die twee sterke geïntegreerde laserstralen op de grond projecteert. Met deze achterlamp ben je altijd voorzien van een eigen fietspad en kan je te allen tijde met een veilig gevoel de weg op.

De waterbestendige Lezyne Laser Drive heeft een ontwerp zodat je ook van de zijkant goed zichtbaar bent en is gemakkelijk te monteren op zowel een ronde als aerodynamische zadelpen. De Laser Drive is via een Micro-USB oplaadbaar.

Kijk hier voor meer informatie over de Lezyne Laser Over Drive: www.lezyne.com.

Prijs: 59,95

Product-led-laserdrive-y11-zoom5 (1)